dag en nacht bereikbaar 06 – 10 46 23 90

Baby’s

Bij mijn werk als vroedvrouw hoorde altijd ook de begeleiding van ouders die – in de zwangerschap of rond de geboorte – hun kind verloren. Voor mij lag het voor de hand om dat deel als uitvaartbegeleider voort te zetten.

Voor dit specifieke deel van mijn werk als uitvaartbegeleider maak ik deel uit van het team van ima afscheidszorg, een landelijke organisatie.

Sinds 2014 heeft ima 800 gezinnen begeleid  in de meest moeilijke, intieme maar ook meest waardevolle momenten van hun leven.

De zorg die wij bieden, richt zich niet alleen op het overlijden van de baby maar zeker ook op de geboorte en het welkom heten. Meer nog dan uitvaartbegeleiders zijn wij op die manier het verlengde van de geboortezorg.

Doordat er een uitgebreid netwerk is van verloskundigen, gynaecologen en kraamverzorgenden, zijn er altijd korte lijnen met andere zorgverleners.

U bent natuurlijk ook welkom als u al enige tijd van tevoren weet dat uw kind gaat overlijden, bijvoorbeeld bij grote afwijkingen, of bij het afbreken van de zwangerschap.

Het is fijn om al voor de bevalling met elkaar te praten over wensen en mogelijkheden. Ik ben hiervoor bereikbaar op mijn eigen mail of telefoon, of via ima afscheidszorg.

Kijk voor meer informatie op ima-afscheidszorg.nl.
De tarieven van ima zijn van toepassing op dit deel van mijn werk.